Vacature Binnendienst medewerker advies (Agrarisch)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Binnendienst medewerker advies (Agrarisch)

Bedrijfsprofiel

CEB is een actief middelgroot administratie- en advieskantoor dat zich voornamelijk richt op de agrarische sector en het mkb.  Korte lijnen, open communicatie en deskundige mensen vormen de basis voor een goed contact met onze klanten. Vanuit onze kantoren te Lettele en Groenlo verzorgen wij voor onze relaties de volledige boekhouding en fiscale aangiftes. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met passend advies op onder meer fiscaal vlak, bij bedrijfsoverdrachten en juridische vraagstukken, subsidies en personeelszaken.

Functiebeschrijving

Als binnendienst medewerker advies ondersteun je het adviesteam. Dit team bestaat uit vijf bedrijfsadviseurs. Een proactieve houding is hierbij van belang. Je zult worden opgeleid om zelfstandig bedrijfs- en adviesplannen op te stellen. Tevens volg je de laatste ontwikkelingen en subsidies op agrarisch gebied.


Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Commercieel inzicht; je denkt in oplossingen
  • Continu bezig met het up-to-date houden van vakinhoudelijke kennis
  • Proactief en discreet
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

Geboden wordt een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden in een toekomstgerichte organisatie waarin je met veel plezier aan de slag kunt.

Pas jij in dit profiel en wil je samen met ons jouw talent verder ontwikkelen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV per mail op m.lagemaat@ceb-overijssel.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Lagemaat, tel. 0570-550088.

Vacature Binnendienst medewerker advies (Agrarisch)