Vacature Agrarisch bedrijfsadviseur fulltime (Lettele)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Agrarisch bedrijfsadviseur fulltime (Lettele)

Bedrijfsprofiel

CEB is een actief middelgroot administratie- en advieskantoor dat zich voornamelijk richt op de agrarische sector en het mkb.  Korte lijnen, open communicatie en deskundige mensen vormen de basis voor een goed contact met onze klanten. Vanuit onze kantoren te Lettele en Groenlo verzorgen wij voor onze relaties de volledige boekhouding en fiscale aangiftes. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met passend advies op onder meer fiscaal vlak, bij bedrijfsoverdrachten en juridische vraagstukken, subsidies en personeelszaken.

Functiebeschrijving

Als adviseur ben je het vaste aanspreekpunt en sparringpartner voor een groep klanten. Ondernemers worden proactief en objectief begeleid waarbij je hun sterke punten naar boven weet te halen. Ongevraagd reik je je klanten adviezen aan als je mogelijkheden als gevolg van nieuwe ontwikkelingen in de markt signaleert.

Je bezoekt je klanten regelmatig en brengt volledig onderbouwde adviezen aan hen uit, met name van bedrijfseconomische aard. Door acquisitie groeit jouw klantenportefeuille; daartoe verzorg je lezingen bij studieclubs, bezoek je open dagen en ben je vertegenwoordigd op de vakbeurzen waaraan CEB deelneemt.

 Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur HEAO AC en/of SPD of HAS
  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
  • Commercieel inzicht; je denkt in oplossingen
  • Continu bezig met het up-to-date houden van vakinhoudelijke kennis
  • Klantvriendelijk, proactief en discreet
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

Geboden wordt een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden in een toekomstgerichte organisatie waarin je met veel plezier aan de slag kunt.

Pas jij in dit profiel en wil je samen met ons jouw talent verder ontwikkelen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV per mail op m.lagemaat@ceb-overijssel.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Lagemaat, tel. 0570-550088.

Vacature Agrarisch bedrijfsadviseur fulltime (Lettele)