Landbouw relatie- en innovatie dag Heeten 28 september 2022

Het is bijna weer zo ver, de 5e editie van de Landbouw Relatie- en Innovatiedag tijdens de Ponyweek. Inmiddels een traditie tijdens de jaarlijkse pony- en paardenmarkt.

Op woensdag 28 september wordt deze dag voor u, als landbouwer in de regio georganiseerd! Naast de landbouwbeurs met regionale bedrijven zijn er verschillende presentaties met als rode draad Precisie. In en buiten de tent wordt een beursvloer voor regionale bedrijven uit de landbouwsector gecreëerd. Een plek waar u in gesprek komt met uw collega’s en toeleveranciers en waar u kennis kunt uitwisselen, delen en vergaren.

Programma
09.30 Tent geopend, gelegenheid tot het bezoeken van de stands

10.15 Opening in de tent door dagvoorzitter Lyon Hutten

10:30 Dumea AM

Dumea AM is gespecialiseerd in onderzoeken van grond-, kuil- en
mestmonsters voor veehouders, akkerbouwers en loonwerkers.
Remco Woertman gaat ons meenemen in hoe ondernemers deze
kunnen interpreteren en toepassen voor een nog efficiëntere
bedrijfsvoering.

11:00 Huetink Lelies

Sjaak Huetink van Huetink Lelies vraagt ons: “Hoe goed kent de
boer zijn grond nog?” De hedendaagse boer besteedt meer
landwerk uit en heeft vaak meer grond onder zijn bedrijf. Sjaak
gaat ons vertellen hoe hij gebruik maakt van innovatieve data en
deze toepast binnen zijn bedrijfsvoering.

11:30 Pauze

Gelegenheid tot het bezoeken van de stands in en om de tent.

11:45 Jan Bronninkreef

Boer Jan Bronninkreef was in 2018 de winnaar van het tv-programma Expeditie Robinson. Jan neemt ons mee naar zijn avontuur, de onzekerheid, het continu aanpassen aan de situatie en de natuur. Jan maakt vergelijkingen met het boerderijleven en het omgaan met onzekerheden en veranderingen die de agrarische sector te wachten staat.

12:30 Discussie en Afsluiting

13:00 Lunch

14:00 Einde

De dagvoorzitter
De dagvoorzitter dit jaar is Lyon Hutten, voormalig nertsenhouder uit NieuwHeeten. Lyon is inmiddels alweer enkele jaren druk met zijn bedrijf Handel in Geluk. Een bedrijf dat zich richt op horeca- en projectinrichting.

Locatie en aanmelden
De Landbouw Relatie- en Innovatiedag vindt plaats in en om de feesttent op het Dorpsplein in Heeten. De toegang is gratis. Uiteraard is uw partner ook van harte welkom.

Om deel te nemen aan de landbouwochtend kunt u zich aanmelden door op de volgende link in uw browser te kopiëren: https://relatiedag.ponyweek.nl

Na uw aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging (tevens toegangsbewijs), waarmee u ook kunt deelnemen aan de lunch.

Landbouw relatie- en innovatie dag Heeten 28 september 2022