Overzicht huidige coronamaatregelen

Vrijdag 30 oktober 2020

Wij hebben de door de overheid ingestelde coronasteunmaatregelen voor ondernemers en zzp’ers samengesteld in een overzicht.

Het betreft hier de tegemoetkoming vaste lasten (TVL), noodmaatregel overbrugging werkgelegenheid (NOW) en tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). We hebben deze kort toegelicht. Het is bijna onmogelijk om alle voorwaarden te benoemen, maar als u denkt in aanmerking te komen voor een van deze regelingen, neem dan contact met ons op zodat we samen af kunnen stemmen wat op uw situatie van toepassing is. En kunnen wij de aanvraag voor u indienen of u daarbij behulpzaam zijn.

Ook voor andere vragen over dit onderwerp kunt u met ons contact opnemen of met uw vaste aanspreekpunt bij CEB. Wij helpen u graag verder.

Overzicht huidige coronamaatregelen