Bende maakt miljoenen buit door telefonische oplichting

Er is een bende actief die ondernemers dupeert via telefonische oplichting. De criminelen doen zich voor als medewerkers van de Belastingdienst en bellen voornamelijk ondernemers in de agrarische sector.

Ze bellen met het bericht dat er al enige tijd een vordering openstaat. Alleen door direct geld over te maken, zou voorkomen kunnen worden dat een deurwaarder beslag legt op hun bedrijf en bezittingen.

De rekeningen waarnaar het geld wordt overgemaakt wordt gelijk leeg gehaald. Tegen de tijd dat het slachtoffer argwaan krijgt, is het geld al binnen de criminele organisatie verdwenen en niet meer terug te halen.

Klik hier voor meer informatie.

Wees gewaarschuwd en verbreek direct de verbinding wanneer u iemand met bovenstaand verhaal aan de lijn krijgt. Helaas zijn een paar van onze klanten op deze manier al gedupeerd.

Bende maakt miljoenen buit door telefonische oplichting