Maatregelen coronavirus

Zoals u hoogstwaarschijnlijk weet heeft de overheid zondag 15 maart nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk in te perken. Wij zullen ons ook aan deze maatregelen houden.

Bereikbaarheid

Zo lang het kan zullen we onze kantoren te Lettele en Groenlo openhouden. Bezoeken aan klanten zullen tot een minimum beperkt worden; geprobeerd wordt om zo veel mogelijk per mail en telefoon uw vragen te beantwoorden. U kunt uw administraties en stukken tijdens kantooruren ophalen en brengen. Gezien de maatregelen zullen een aantal medewerkers vanuit huis werken. Wij houden ons hiermee aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij hopen dat wij op deze manier u kunnen blijven bedienen. Wanneer er veranderingen zijn zullen wij dit via onze site communiceren.

Werknemers

Heeft u werknemers in dienst en op dit moment geen werk genoeg i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van een vergunning voor werktijdverkorting voor uw vaste medewerkers.

Uiteraard kunt u ook voor andere vragen altijd bij ons terecht.

Kantoor Lettele

0570-550088

info@ceb-overijssel.nl

Kantoor Groenlo

0544-461339

info@ceb-reusen.nl

Maatregelen coronavirus