Nieuwe mkb-adviseur/administrateur

Per 1 juni is Erik Maalderink bij ons in dienst getreden als mkb-adviseur/administrateur. Erik stelt zich hieronder aan u voor.

“Geboren en getogen in Vorden, 25 jaar met Anke in Hengelo (Gld) gewoond en sinds drie jaar samen woonachtig in het buitengebied van Baak. We hebben drie kinderen in de leeftijd van 26, 24 en 20 jaar. Mijn werkbare leven ben ik begonnen als kassier bij de gemeente Zelhem, maar al na een aantal maanden maakte ik de overstap naar een middelgroot accountantskantoor. Daar leerde ik de fijne kneepjes van het accountancyvak. Hierna ben ik nog 15 jaar werkzaam geweest als mkb-adviseur bij de Rabobank. Door reorganisatie kwam daar een einde aan en heb ik de laatste 2,5 jaar als administrateur gewerkt bij Coops Mengvoeders te Halle. Toch wilde ik graag voor mkb-ondernemers werkzaam zijn. Vandaar dat ik nu terug ben in het vak waar het feitelijk ooit begon. De komende periode zal ik voor de mkb-klantenkring van CEB-Reusen de administratie uitwerken en de fiscale aangiftes verzorgen. Daarnaast kunnen ondernemers bij mij terecht voor ondersteuning en advies op velerlei gebied. Ik zie ernaar uit om met u kennis te maken! Mochten er al vragen zijn van uw kant, dan hoor ik dat uiteraard graag.”

Nieuwe mkb-adviseur/administrateur